Vlerat Tona

BESNIKËRIA 
Ekipi ynë do të tregoje besnikëri të vërtetë ndaj Kushtetutës së Shqipërisë dhe profesionit të avokatit, klientëve tanë dhe njëri-tjetrit.

DETYRAT 
Firma jonë do të përmbushë me zell çdo detyrë pa marrë parasysh sa i ndërlikuar është misioni.

RESPEKTI
Ne do të ruajmë dinjitetin dhe respektin për të gjithë, ndërsa mbrojmë me zell klientët tanë.

SHËRBIMI VETMOHUES 
Ekipi ynë do të përkushtohet për të përmbushur me sukses misionin.

NDERI
Firma jonë e konsideron një privilegj shërbimin ndaj klientëve tanë, komuniteteve tona dhe kombit tonë.

INTEGRITETI
Ne gjithmonë do të shpalosim standardet më të larta etike dhe profesionale në gjithçka që bëjmë.

KURAJO PERSONALE
Ekipi ynë krenohet me faktin që ne i përmbahemi vetëm ligjit, ndërsa jemi të palëkundur në qëndrimin tonë për atë çka është e drejtë dhe e vërtetë.