Av. Kastriot Frashëri është pjesëmarrës aktiv në jetën politike dhe socio-kulturore shqiptare, duke shkruar artikuj me tema të ndryshme në gazetat më prestigjoze shqiptare.

Klikoni mbi logo për të lexuar artikullin.

gazeta-telegraf
city-news-albania
gazeta-dita
gazeta-shqip
gazeta 55
gazeta-vizion
idituri
Panorama
Republike-e-Shqiperise-Kuvendi-1
sot-news