Shtetësia, Emigracioni, Heqja e Ekspulsit dhe Refugjatët

Fusha kryesore e praktikës së firmës tonë

 • Një nga shërbimet tona kryesore është fusha e gjerë e emigracionit. Ekipi ynë ligjor ndihmon qytetarët shqiptarë që duan të emigrojnë në një nga vendet e BE-së, SHBA-së, Kanadasë, në Mbretërinë e Bashkuar, Australi etj., por edhe shtetasit e huaj që dëshirojnë të emigrojnë në Shqipëri nga Turqia dhe Europa, Shtetet e Bashkuara ose nga vende të tjera. Shërbimet tona profesionale përfshijnë por nuk kufizohen vetëm në:
 1. Leje pune ose studimi
 2. Leja e qëndrimit për të huajt
 3. Vendbanimi i përhershëm
 4. Shtetësia shqiptare
 5. Ribashkimi i familjeve
 6. Kërkesat e refugjatëve
 7. Shqyrtimet e paraburgimit
 8. Aplikimet për Leje Qëndrimi, sipas statusit tuaj ligjor në Shqipëri,
 9. Ekstradimi
 10. Refuzim i Hyrjes në Kufi
 11. Heqje Ekspulsi/Pas Dëbimit tuaj nga vendi i huaj.

Ekipi ynë ligjor ju garanton se do të përdorë çdo instrument të mundur ligjor në kërkimin e një mënyre ligjore efikase për t’i shërbyer sa më mirë zgjidhjes së nevojave tuaja.

 • Për të marrë shtetësinë shqiptare në Shqipëri, ju lutemi mos hezitoni të pyesni për procedurat avokatët tanë.