Gjetja e zgjidhjeve është prioriteti ynë

Zyra Ligjore e Tiranës - Frashëri Law Firm

Ofron Këshilla Ligjore Inovative

Mirë se vini në faqen zyrtare të Firmës Ligjore Frashëri! Zyra Ligjore e Tiranës – Firma Ligjore Frashëri drejton një ekip juridik me reputacion të njohur kombëtar dhe ndërkombëtar. Që nga viti 2004, qytetarë shqiptarë, shtetasit e huaj, disa organizata jofitimprurëse shqiptare & kompani biznesi VIP dhe zyrtarë qeveritarë janë mbështetur në shërbimet ligjore të firmës. Firma jonë ka një kulturë të përsosmërisë dhe avokatët krenohen me cilësinë e punës së tyre ligjore dhe praktike. Sigurimi i të drejtave të klientëve të tyre duke ruajtur integritetin e sistemit juridik shqiptar është ajo që avokatët e firmës sonë përpiqen të arrijnë çdo ditë.

Ekipi ligjor i firmës sonë ofron shërbime në disa gjuhë të huaja dhe pasqyron rëndësinë që i japim detajeve në ofrimin e shërbimeve juridike. Ekipi ynë ofron shërbim të personalizuar të përshtatur për nevojat e klientëve tanë dhe garanton konfidencialitet të plotë. Transparenca, respekti, integriteti i lartë moral dhe profesional dhe përpikmëria janë të gjitha pjesë e kulturës sonë që bëjnë diferencën.

Fushat e Praktikës

Në ligjin e brendshëm dhe ndërkombëtar

Krijo suksesin kudo në Shqipëri

Emigracion Espuls

Një nga shërbimet tona kryesore të punës sonë është fusha e gjerë e emigracionit. Ne ndihmojmë qytetarët shqiptarë që duan…

Ligji i Biznesit

Ekipi ynë ligjor, prej shumë vitesh, ka këshilluar investitorët, sipërmarrësit, kompanitë dhe organizatat jofitimprurëse vendase dhe të huaja për të drejtat dhe detyrimet e tyre…

Korporatat & Shoqëritë Tregtare

Cilido qoftë roli juaj në bashkimin ose blerjen e një kompanie tregtare, ekipi ynë i M & A ka ekspertizën dhe burimet e nevojshme për t’ju ndihmuar të mbyllni transaksionin tuaj…

Familja

Ndarja për fat të keq shpeshherë është zgjidhja e vetme e mundshme. Sidoqoftë, ndarja ose divorci… 

Çështje Administrative

Në vitet e fundit, Shqipëria gjithnjë e më shumë është bërë një shtet administrativ. Institucionet vendimmarrëse të qeverisë …

Labour Law

Firma Ligjore Frashëri” njihet si një nga ekipet më të afta në gjetjen, mbrojtjen…

Konsulencë dhe përfaqësim në çështje gjyqësore

Shërbimet tona përfshijnë jo vetëm këshillimin e klientëve por edhe ndjekjen e procedurave gjyqësore përpara të gjitha gjykatave. Duke pasur parasysh natyrën konfidenciale…

Pronësia Intelektuale dhe Teknologjia e Informacionit

Këshilla jonë për mbrojtjen e të drejtës së pronësisë intelektuale përfshin jo vetëm: të drejtat e autorit, markave, patentave, markave tregtare dhe shpikjeve, 

Shërbime Legalizimi, Apostile, Përkthimi dhe Legalizime Konsullore

Ne u ofrojmë individëve ose bizneseve mundësinë për të përshpejtuar legalizimet dhe noterizimet e dokumenteve të tyre duke përdorur shërbimet ndërlidhëse me korrier ose postare për nevojat specifike…

Ndërmjetësim & Negociata dhe Zgjidhje e Konfikteve

Një fushë tjetër kryesore e punës sonë është fusha e gjerë e Ndërmjetësimit dhe Zgjidhjen e Mosmarrëveshjeve…

Marrëdhëniet e Punës & Statusi i Ushtarakut

“Firma Ligjore Frashëri” njihet si një ekip i aftë për mbrojtjen dhe zgjidhjen e çështjeve të statusit të ushtarakut në Shqipëri.

Prokurime Ushtarake

Studioja jonë ligjore ka përvojë dhe ofron asistencë dhe ekspertizë të kualifikuar në fushën e prokurimeve ushtarake dhe të klasifikuara…

Prokurime Publike

Ne kemi përvojë jo vetëm për aspektet ligjore që lidhen me prokurimin publik, por edhe në strukturimin e projekteve të infrastrukturës, energjisë, gazit, naftës dhe objekteve industriale…

Shërbime para-Noteriale

Për fat të keq prej 20 vjetësh në Shqipëri është krijuar një traditë shumë e gabuar ku shumica e shtetasve dhe e subjekteve tregtare në këtë vend shkojnë tek Noteri për të bërë dhe nënshkruar kontrata…

Sportet

Firma Ligjore Frashëri, është e vetmja zyrë ligjore në Shqipëri që ofron për çdo sportist, ekip futbolli ose për çdo lloj disipline tjetër të sportit shërbime ligjore të kualifikuara përmes ekspertëve…

Taksat

Zyra jonë këshillon paraprakisht çdo të interesuar mbi të gjitha aspektet e taksimit të drejtpërdrejtë dhe të tërthortë në çështjet e taksave lokale, kombëtare…

Shërbime Qeveritare

Në veçanti, ne jemi të aftë jo vetëm të këshillojmë klientët tanë, për të themeluar një organizatë jo qeveritare…

Shërbime Qeveritare

 Firma Ligjore Frashëri” njihet si një ekip i aftë për mbrojtjen e interesit publik dhe për ofrimin e konsulencës dhe asistencës juridike për personat juridikë publikë

Ndertim

Firma Ligjore Frashëri ofron për çdo individ apo subjekt zhvillues ekspertizën dhe asistencën e saj në lidhje me ndërtimet,…

Penale & Kriminale

Avokatët tanë, praktikojnë, gjithashtu edhe përfaqësimin dhe mbrojtjen e klientëve në juridiksionin e veprimit të ligjit penal si dhe të vendimeve të masave disiplinore…

Aktivist i shoqërisë civile

Kastriot Frashëri ju përgjigjet pyetjeve të anëtarëve të parlamentit

Kastriot Frasheri
Kastriot Frasheri

Marrëdhëniet me Median

Avokati Kastriot Frashëri është një avokat i spikatur brenda komunitetit të avokatit dhe ka kontakte me dijetarë të shquar në më shumë vende për të vizituar dhe intervistohet rregullisht nga shtypi dhe TV kryesor dhe ftohet të flasë në Parlamentin shqiptar, Konferencat Kombëtare dhe Ndërkombëtare dhe ngjarjet diplomatike në lidhje me çështjet dhe sundimi i ligjit.

Kastriot Frasheri
Kastriot Frasheri
Kastriot Frasheri
Kastriot Frasheri

Rreth Firmës tonë

Në Zyrën Ligjore të Tiranës –Firma Ligjore Frashëri, ne i kushtojmë vëmendje të shkruarit ligjor, duke ofruar shërbim të shkëlqyer për klientët. Duke ditur se shkrimi si arsyetim ligjor është një aftësi, të cilët duhet ta zhvillojnë avokatët gjatë gjithë karrierës së tyre, ne kemi përgatitur një program ligjor të detajuar të shkruari për t’i ofruar avokatëve të të gjitha niveleve të eksperiencave, mundësi dhe burime për të përmirësuar më tej aftësitë e tyre.

Kultura e Firmës

Çdo veprim që ne ndërmarrim, bëhet për të ofruar një shërbim të dedikuar me dijet dhe eksperiencën më të detajuar, për çdo nevojë të klientit – si për një çështje ose transaksion që mund të zgjidhet shpejt, ose një mosmarrëveshje të ndërlikuar vendase ose ndërkombëtare, ku përfshihet një gamë e gjerë shërbimesh ligjore që shtrihen në juridiksione dhe kufij.

Takoni avokatin tonë në Tiranë

Zyra Ligjore e kastriot r. frashëri ndodhet në qendër të Tiranës dhe puna e tyre ka vendosur standarde për të gjithë shqipërinë

Zyra Ligjore e Kastriot Frashërit është e vendosur në zemër të Tiranës, megjithatë mund të na gjeni edhe në Facebook, Twitter, Linkedin, dhe në faqen tonë të internetit. Nëse preferoni për një përvojë më të personalizuar, mund të na telefononi në: (355) 68 60 00 067, ose të na vizitoni në zyrë: E Hënë – E Premte nga 9:00 deri në ora 17:00. Ndodhemi pranë qendrës së qytetit në rrugën “Rruga e Dibrës”, afër Hotel Stela.

Për të arritur në zyrat tona nga qendra e qytetit, thjesht ndiqni këto udhëzime të thjeshta.
1- Ecje në këmbë: Nga sheshi Skënderbej ecni drejt rrugës së Dibrës, drejt “Sheshit Selvia”.

2- Me veturë: nga Rruga e Barrikadave kthehuni djathtas në rrugën Zenel Baboçi dhe kthehuni djathtas në rrugën Abdulla Keta në ndalesë përfundimtare me kryqëzimin Rruga e Dibrës.

përshtypjet e klientëve:

Marcel Steiner 25.11.2019

Si zvicerian, i cili jeton dhe punon prej shume viteshesh ne Shqiperi, i jam drejtuar shpesh herë z. Kastriot Frashëri per sherbime juridike dhe kam gjetur mbeshtetje dhe zgjidhje të kënaqëshme në të gjitha rastet. Njohurite e tij te gjithaneshme, kultura, etika profesionale, integriteti i tij i larte moral e profesional më kanë bindur për autoritetin e tij të padiskutueshëm si një avokat për të trajtuar me kompetencë çështjet e ligjit. Duke vlerësuar veprimtarinë e tij publike dhe prezencën në nje rrjet të besueshëm të elitës shoqërore brenda dhe jashtë vendit, njohjeve ne te gjitha shtresat e shoqerise dhe ne administraten e qeverise ia mundesojne lehtësisht ofrimin e zgjedhjeve te shpejta dhe te panderlikuara me standardet në të larta profesionale në favor të personit që përfaqëson.

Nelly Syupyur Choreographer, Aug. 2019

Dua të shpreh mirënjohjen dhe falenderimin ndaj avokatit dhe personit të mrekullueshëm z. Kastriot Frashëri. Për një vit unë dhe bashkëshorti im studionin në Universitetin e Tiranës 2017-2018. Pasi mbërrita në Shqipëri, zbulova se isha shtatzënë. Në Tiranë, lindi djalin tim i parë. Situata nuk ishte e lehtë për ne, dhe ne i jemi mirënjohës fatit për takimin me avokatin e nderuar z. Frashëri. Ai është një avokat me përvojë, një njeri i mrekullueshëm, i hapur dhe një mik i vërtetë. Zoti Frashëri, jo vetëm më ofroi ndihmë juridike sidomos për Lejën e Qëndrimit për të Huajt, por edhe materiale dhe morale.
Faleminderit Kastriot!

Mark Mexhaj

Kam pasur një rast të gjatë dhe të vështirë me Bashkinë Tiranë me një Leje Ndërtimi e cila mbivendoset me shtëpinë time dhe Kastriot Frashëri dhe stafi i tij na mbajtën të azhurnuar gjatë gjithë procesit na treguan se sa do të zgjasë dhe na tha të ndjekim udhëzimet e tyre dhe ne do të marrim një vendim pozitiv nga gjykata. Ndiheshim shumë të sigurt gjatë gjithë procesit sepse e dinim që kishim dikë që është ekspert dhe morëm një vendim të shkëlqyeshëm në vitin 2018. Ata bënë një punë të shkëlqyeshme. ”